Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kennismakings- Workshop

Zou je willen kennismaken met coaching met paarden? Benieuwd welke spiegel de paarden je voor houden. Wil je weten of coaching met paarden iets voor jou kan zijn. Denk je erover om je kind op te geven voor pony power voor kids, maar zou je eerst zelf de zachte kracht van paarden willen ervaren? Ben je persoonlijk begeleider van een client met een (verstandelijke) beperking en wil je weten of zachte paardenkracht iets kan betekenen voor jouw client? Dan is de gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek workshop echt iets voor jou.


De kennismakingsworkshop is bedoeld om kennis te maken, sfeer te proeven en te kijken of coachen met behulp van paarden iets voor jou (of je kind of client) is. Na een korte uitleg doen we een oefening met de paarden waaraan je zelf kunt deelnemen. Hierdoor kun je zelf ervaren wat we doen bij zachte paardenkracht. Daarna is er tijd om vragen te stellen. De kennismakingsworkshop is gratis, maar geef je graag op via deze link, zodat ik weet op hoeveel deelnemers ik kan rekenen. 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren